Luksustapas
November – December
Krydderbagt laks, kålsalat med syltede perleløg, syltede sennepsfrø og sauce verte.
Burrata med bagte druer med rosmarin-honning
Lille tærte med bagte tomater, karamelliseret løg og revet ost.
Carpaccio af rosastegt culotte med kaperscreme og bagte tomater.
Brilliant savering og Fyrtårn ost med sød kompot
Sortfodsskinke og trøffelsalami
Tiramisu med kirsebær og kakao
Deli’ens olivenblanding.
Syltede rødløg.
Dijonnaise.
Hjemmebagt surdejsbrød.
Pris: 250kr. Pr. Person
Anrettet på fade familey style +25kr.
Tilkøb:
Deli´ens karrysild, vendt med æbler og cremefraiche 38% (+25 kr.)
Varmrøget laks med urtemayo, salater og bagte tomater (+35 kr.)
(Kun i December)
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærkompot (+35 kr.)
Luksustapas
Januar - Februar
Stegte rejer "Pil Pil" med Nduja, grillet peberfrugt, grønkål og hvidløg.
Burrata med persillepesto, syltede burataneløg og salater.
Lille tærte med bagte tomater, karamelliseret løg og revet ost.
Vitello tonnato af rosastegt culotte med bredbladet persille.
2 gode faste oste
Friskskåret chacutterie
Salami picante og Coppa
Æbletrifili - bagt æblekompot, mandelknas og vaniljecreme
Deli’ens olivenblanding.
Syltede rødløg.
Dijonnaise.
Hjemmebagt surdejsbrød.
Pris: 250kr. Pr. Person
Anrettet på fade familey style +25kr.
Tilkøb:
Varmrøget laks med urtemayo, salater og bagte tomater
(+35 kr.)
Carpaccio af rosastegt culotte med trøffelmayo, bagte tomater og urter.
(+35kr.)
"Den Hvide Dame" fra Arla Unika med trøffelhonning (+35 kr.)