"Luksustapas"
(Vores mest populære)

September - Oktober

Stegte rejer "pil pil" med grillet peberfrugt, hvidløg, chili anrettet med aioli.
Stegte broccolini med parmesanmayo og San Danielle skinke.
Straciatella ost med melon, tomat og basilikum.
En lille quiche med karamelliseret løg og revet ost.
Frisk skåret coppa og Dansk bresaola.
2 gode oste.
Dijonnaise.
Syltede rødløg.
Deli´ens olivenblanding.
Mazarinkage med hindbær og vaniljecreme.
Hjemmebagt surdejsbrød.

Pris: 250kr. Pr. Person
Anrettet på fade familey style +25kr.

Tilkøb:
Grillet carpaccio med trøffelmayo, bagte tomater, salater og revet parmesan (+35 kr.)
Varmrøget laks med rygeost, agurk og grønne urter (+35kr.)
Arla UNIKA´s Hvide Dame med trøffelhonning (+35,-)


"Luksustapas"
(Vores mest populære)

November- December

Bagt laks med urtemayo, bitre salater og grønne urter
Grillet carpaccio med estragonmayo, syltede bøgehatte og tyttebær.
Lille tærte med bagte tomater, karamelliserede løg og revet ost
Burrata med balsamico løg, appelsin og frisk oregano
Sortfodsskinke og trøffelsalami
2 gode oste
Tiramizu med hjemmelavet kirsebærkompot
Deli´ens olivenblanding
Syltede rødløg
Dijonnaise
Hjemmebagt surdejsbrød


Tilkøb:
Deli´ens karrysild med æble, kapers og cremefraiche (+25,-)
Håndpillede rejer med urtemayo og kogte æg (+45kr.)
Kyllingesalat med ristede svampe og cornichons
 (+35kr.)
Mont´dor med løgkompot, frisk timian og surdejsbrød (+150kr.) (2-4 pers.)

Pris: 250kr. Pr. Person
Anrettet på fade familey style +25kr.