(Vores mest populære)
Marts- April
Cremet salat med håndpillede rejer, syltede hvide asparges, hjertesalat og urter.
Carpaccio med trøffelmayo, syltede bøgehatte og ost.
Burrata med bagte vindruer og rosmarinhonning fra Underværket.
Tærte med bagte tomater, revet ost og karamelliserede løg.
To gode, faste oste.
Friskskåret charcuteri – to slags.
Tiramisu med lime og karamel.
Deli’ens olivenblanding.
Syltede rødløg.
Dijonnaise.
Hjemmebagt surdejsbrød.
Tilkøb:
Varmrøget laks med rygeost, grønne urter og maltjord med hasselnød (+35 kr.)
"Den Hvide Dame" fra Arla Unika med trøffelhonning (+35 kr.)
Pris: 250 kr. pr. person.
Anrettet på fade family style +25 kr.
"Luksustapas"
(Vores mest populære)
Maj-Juni
Koldrøget
laks med rygeost, agurk og plukkede urter.
Burrata med ærter, broccolini, mynte og bagte sorte oliven.
Vitello tonnatto med bagte tomater og grønne urter.
Lille quiche med bløde løg, ramsløg og revet ost.
Sortfodsskinke og fennikelsalami.
2 gode faste oste.
Rabarber trifli med mandel knas og vanilje creme.
Deli’ens olivenblanding.
Syltede rødløg.
Dijonnaise.
Hjemmebagt surdejsbrød.
Pris: 250 kr. pr. person.
Tilkøb:
Carpaccio med trøffelmayo, syltede bøgehatte og revet fyrtårn ost.(+35 kr.)
"Den Hvide Dame" fra Arla Unika med trøffelhonning (+35 kr.)